Arròs caldós d'ànec

Ingredients

  • 1 ànec mitjà (trossejat)
  • 400 g d'arròs
  • 1 ceba,pebrot verd i vermell
  • Tomaca triturada
  • 1 got de vi negre
  • Oli i sal
  • Pebre mòlt i pebre en gra
  • Colorant
  • Picada d'all, julivert i aigua

Elaboració

Saltegem l'ànec en una cassola amb una mica d'oli, hi afegim la ceba i el pebrot (a daus) i, quan es vegi daurat, hi posem la tomaca i ho deixem coure uns instants.
Hi afegim el vi i ho deixem reduir.
Després ho cobrim d'aigua, hi posem dues boletes de pebre i un polsim de colorant.
Ho deixem bullir 2-3 hores i, quan l'ànec estigui tou, rectifiqueu de sal i hi tirem l'arròs.
Abans de retirar-lo del foc hi afegiu la picada d'all i julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: