Amanida de pasta amb pèsols

Ingredients

  • 6 Ous
  • 1 llauna de pèsols
  • ½ pot de cogombres adobats
  • 1 tassa de iogurt
  • 500 grams de pasta (macarrons, llacets, etc. mini)
  • 1 potet de pastanagues
  • 1 pot petit de crema de amanida,
  • 1 mica de sal
  • 250 grams de fuet, llom embotit, pernil, etc.

4 racions

Elaboració

Bull el macarrons en aigua amb sal fins que estiguin al dente. A continuació, escórrer i refredar sota l'aixeta durant uns instants i reserva
Talla les pastanagues a rodanxes.
Tallar el fuet i els ous durs a daus.
Barrejar tots els ingredients amb els macarrons.
Per la salsa barreja la crema d'amanida, una mica de líquid dels cogombres i el iogurt i assaona al gust.
Buida la salsa sobre l'amanida, refrigera i que es reposin una estona.

Notes

La amanida de pasta és perfecte per a l'estiu i també per a una festa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

987 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: