Amanida de pasta alemanya
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Ous d'usos
- 2/3 de llauna de pèsols
- 1/3 de llauna de cogombres adobats
- 2/3 tassa de iogurt
- 400 grams de pasta (fideus grossos cur-vats)
- 2/3 de llauna de pastanagues
- 2/3 de got de salsa per amanida
- 1 pessic de sal
- 400 grams de salsitxa
4 racions
Elaboració
Bull la pasta en aigua amb sal fins que estigui al dente.
A continuació, refreda amb aigua freda, cola, escórrer i reserva
Talla a rodanxes la pastanaga i els cogombres adobats.
Talla la salsitxa i els ous durs en forma de daus.
Barreja tots els ingredients amb la pasta cuita.
Per la salsa d'amanida, afegeix una mica de líquid de la llauna de cogombre i el iogurt, assaona al gust.
Buida sobre l'amanida, la salsa d'amanida preparada, refrigera una estona per que es vagin impregnar tots el sabors.
Notes
Tots els productes de les llaunes es poden preparar amb verdures fresques
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1459 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.