Medallons de rap amb salsa de mantega d'all

Ingredients

  • 500 g de rap
  • 4 tomàquets grans
  • 1 bulb petit de fonoll
  • 2 tiges d'api
  • 80 g mantega d'all
  • 1/2 manat de julivert (picat)
  • 1/2 cullereta de fulles de farigola
  • 4 fulles d'alfàbrega (picades)
  • 20 g de mantega
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1/4 de litre de brou de peix
  • 2 cl. de vermut sec
  • Sal,
  • Pebre (acabat de moldre),
  • Pebre de cai-ena, i
  • Una mica de suc de llimona

2 racions

Elaboració

Renta els medallons de rap i deixa que s'assequin.
Escalda els tomàquets breument, pela, i talla per la meitat, treu les llavors i talla la carn en cubs petits.
Del bulb de fonoll treu el verd i deixa de banda.
Talla el bulb i les tiges d'api rentats, en tires fines.
Barreja la mantega d'all amb el julivert, la farigola i l'alfàbrega i reserva a la nevera.
Salta el fonoll i l'api en mantega, cobreixen lleugerament amb aigua i deixar que bulli fins que només romaní al voltant del 4 cullerades de líquid.
Escalfa l'oli d'oliva en una paella i fregeix els medallons de rap en ambdós costats uns 2 minuts. A continuació, retirar del foc, posa una tapa i deixa que es vagin acabant de fe.
Posa 4 cullerades del brou de coure les verdures en una paella petita, afegeix el brou de peix i el vermut i deixa que es cuini breument a foc lent. Afegeix la mantega d'all i herbes amb una batedora de mà, i després afegeix les verdures.
Condimenta amb sal, pebre, pebre de cai-ena i el suc de llimona.
Aboca la salsa sobre els medallons de rap i serveix amb arròs a les herbes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

766 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!