Amanida d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 400gs d'espinacs baby
  • 50gs de codony
  • 150gs de bacĂł
  • 100gs de xampinyons tallats en lĂĄmines
  • 50 gs de formatge parmesĂĄ
  • 2 cullerades de pinyons
  • Oli, sal, pebre negre
  • Vinagre de jerez

4 racions

ElaboraciĂł

Fregir el bacĂł en una paella a foc viu, sense afegir oli, fins que estigui
daurat i cruixent. EscĂłrrer-ho sobre paper absorbent. En una safata gran
posar les fulles d'espinacs, el codony tallat en daus petits, els xampinyons
laminats, els pinyons(si es prefereix poden ser nous). Afegir el parmesĂĄ tallat
en penques. Amanir en la taula amb una mica d'oli, pebre negre recentment mĂłlt
una mica de sal i unes gotes de vinagre de jerez

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida d'espinacs

Enllaça aquesta recepta:

1310 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!