Amanida de pollastre amb nous a la vinagreta d'anet

Ingredients

  • 2 pits de pollastre
  • Llorer, romani, farigola
  • 1/2 gotet de brou vegetal
  • Un centre d'enciam
  • 50 gs de nous
  • 1 potet petit de margallons
  • Vinagreta

Elaboració

Primer es bullen els pits amb llorer, romani, farigola i el brou
vegetal. En el fons de l'enciamera es posen les fulls d'enciam tallades
en juliana fina, sobre elles el margalló a trossos fins i el pollastre
a tires. Finalment es distribueixen les nous. Se serveix al costat la
salsa vinagreta

Notes

Es pot acompanyar amb tomates pinyons etc


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

700 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!