Ous enfonsats en nius d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 g de patates, bullides i pelades
  • 2 escalunyes
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades de margarina
  • 675 g d'espinacs congelats,
  • 250 ml de nata
  • Sal i pebre
  • Nou moscada acabada de ratllar
  • 4 ous
  • 100 g Edam ratllat,

4 racions

Elaboració

Pela les escalunyes i l'all i talla en cubs, fregeix a la margarina, a foc lent i afegeix els espinacs, tapa i cuina fins que es descongelen els espinacs.
A continuació, afegeix al voltant de 2/3 de la crema i assaona al gust amb sal, pebre i nou moscada.
Deixa reposar durant 3 minuts.
Talla les patates i posa-les en una safata de forn greixada.
Distribueix els espinacs, en forma parella, sobre les patates.
Amb una cullera es fan 4 pous i en cada un d'ells es posa un ou cru.
Aboca la resta de la crema sobre els espinacs i distribueix el formatge edam per sobre, de manera que els ous quedin descoberts i siguin encara visibles.
Enforna en el forn prees calfat a 180 graus i cou durant uns 30 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: