Pastís d'espinacs i cigrons

Ingredients

  • 500 grams d'espinac fresc
  • 1 pot de cigrons cuits
  • 4 ous
  • 1 grill d'all
  • alls tendres
  • 2 llesques de pa de motlle
  • 1 got de llet
  • 1 grapat de pinyons
  • Cebes perla
  • Oli, sal i pebre
  • Comí molt

4 racions

Utensilis

Motllo se silicona en forma corona

Elaboració

Amb un recipient apte per anar al microones, courem les fulles d'espinacs netes i escorregudes, les courem durant 3 minuts i reservem.
Batrem les llesques de pa per separat, 1 llesca, 2 ous i 1/2 got de llet (100 ml.) i 1 llesca, 2 ous, i la resta de llet i reservem.
Els cigrons els passem per la batedora amb 1 grill d'all i una mica de comí molgut i una mescla del pa.
Fem lo mateix amb els espinacs i una vegada batuts afegim uns quants pinyonets torrats.
Col.loquem amb un motlle de silicona (apte per anar al micro), primer la crema d'espinacs i sobre la de cigrons, posarem sobre el plat del micro, el motlle i courem 8 minuts al 100% de potencia, deixem reposar 2 minuts i tornem a coure 3 minuts més.
Comprovar sigui cuit, si cal posem 1 minut més.
Desemmotllar tebi, i cobrir amb els allets tendres o cebetes petites i la resta de pinyonets, passat per la paella.
Es pot servir fred o amb salsa de tomàquet i formatge gratinat.

30min

Notes

Aquest està fet al microones, però es pot fer al forn al bany maria.
Es pot servir fred o gratinat amb formatge.


Recepta de cuina de Pastís d'espinacs i cigrons

Pastís salat de cigrons i espinacs
per Isabel Bravo Ruiz

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1795 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!