Gambes a l'all

Ingredients

  • 7 gambes per persona
  • 3 grans d'all
  • 1/4 de un bitxo
  • 1/4 de vas de xerés sec
  • Oli d'oliva, sal

5 racions

Utensilis

Ganivet, cassola, pinses, tapadora, plata ó safata i cullera de fusta

Elaboració

Pelarem les gambes i només utilitzarém les cues .
En una casola de fang amb oli es fregeixen els alls fets a trossos, quan agafin color hi tirem les gambes, el bitxo i la sal. Ho remenem perquè es facin bé. Una estona abans de portar-ho a la taula hi tirem el xerés.
Ho servirem seguidament, bullin i tapat perqué no marxi l'aroma que es tant important en aquest plat.
També es pot fer amb uns bons escamarlans.

30min

Notes

vigilar que les gambes no es coguin massa, quedaríen dures.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

4 comentaris:

Flora Martinez diu:
MªAngels segur que aquestes gambes estan per xuparse els dits.Les fare
Maria cami diu:
M'agraden molt les gambes,tambe son facils de fer.
Fina Ocon diu:
Trobo que esta molt be aquesta recepta una manera diferent de fer-les pero molt bona
maria dolors diu:
A la primera ocació la provaré


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!