EntrepĂ  d'ou ferrat amb cansalada, pebrot, pastanaga i ceba

Categoria:
Tipus de plat:

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 panet rodĂł
  • 1 ou
  • 1 tall de cansalada
  • Pastanaga
  • Ceba confitada
  • Pebrot escalivat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

ElaboraciĂł

Buidem la molla d’un panet rodó i hi posem la ceba confitada, el pebrot escalivat, la pastanaga, la cansalada tallada i fregideta , l’ou ferrat al damunt i ja està!
FĂ cil, bo i molt nutritiu.
Bon profit i visca el colesterol! (De tant en tant… ;-) )
Notes: Si no tenim a mĂ  ceba confitada o pebrot escalivat, podem fer-lo fregint una miqueta aquest ingredients.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: EntrepĂ  d'ou ferrat amb cansalada, pebrot, pastanaga i ceba

Enllaça aquesta recepta:

1243 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!