Paella mixta

Ingredients

  • 1/4 pollastre
  • 500 gr de costella de porc tallada a daus
  • 1/4 de conill
  • 300 gr aproximadament de pop
  • Un grapat de crancs
  • Una gamba per comensal
  • Un grapat de musclos i cloïsses per decorar
  • 100 gr de pèsols , mongetes tendres .. carxofes .. el que s'hagi de temporada .. si no hi ha res no passa res ..
  • Pebrot vermell a tires
  • Vuit gotets de carajillo (1 per persona , petit) d'arròs rodó o bomba
  • Brou de peix i de carn (o només de peix .. no importa)
  • Safrà

Per la picada :

  • 2 alls
  • 2 tomàquets ben madurs
  • Mitja ceba
  • Julivert
  • Fetge de pollastre o conill fregit del sofregit de la paella (si hi ha .. si no tampoc passa res)

8 racions

Elaboració

1.
posem oli com per fer un sofregit normal en una paella plana i gran a porproció dels comensals. ..
2.
Comencem fregint les gambes. . reservant en un plat. .
3.
seguim amb la carn una mica salada. . que quedi ben feta sense pressa. . amb foc més aviat suau. A meitat cocció de la carn posem el pop i els crancs (CAL CALCULAR LA COCCIÓ DE TOTS ELS INGREDIENTS QUE SIGUI LA VEGADA)
4.
seguidament les verdures i el pebrot, quan aquest tot ben sofregit sense deixar de remenar. .. afegir la picada que prèviament haurem triturat tot junt. Quan aquest afegim l'arròs, encara al sofregit. . deixant uns minuts sempre amb foc suau sense deixar que s'agarre. .. Llavors afegirem el brou. . (SEMPRE TRES VEGADES EL VOLUM DE L'ARRÒS. . si l'arròs ocupa un pot cal afegir gairebé tres de brou) és hora de posar el safrà en pols
5.
Repartir de manera bonica les gambes i el marisc i pujar la intensitat del foc que ara ha de ser fort. .
6.
i en un quart d'hora ja estarà llista la paella. . si creuen que falta una mica de brou afegeixin i rectificà de sal.. sempre depèn de la classe d'arròs que posin. ..
7.
quan aquest deixar reposar cinc minuts. .
8.
i si sobra per al dia següent tot aquesta mes bona. ..

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1322 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!