Formatge flamejat a l'estil del Cantó de Thurgau

Ingredients

  • 1 Poma
  • 1 culleradeta de sucre
  • 60 g de panses
  • 1 dl de Brandi o Calvados
  • 30 g de mantega
  • 4 llesques de Tilsiter recent d'uns 60 g
  • 1 cullerada de farina
  • 1 ou
  • 80 g d'avellanes, ratllades
  • 0,5 dl de suc de poma
  • 4 cireres de còctel per adornar

4 racions

Elaboració

Pela la poma, talla en quatre rodanxes i escampa sucre pel damunt.
Adoba les Passes amb 0,5 dl Calvados o Brandi.
Cou les rodanxes de poma amb la mantega a foc moderat fins que estiguin tendres, retira i manté calentes.
Passa per farina les llesques de formatge, a continuació passa per l'ou batut, i finalment per les avellanes moltes, fregeix pels dos costats en la mantega restant. Mulla les llesques de formatge ja cuites amb la resta de Calvados / brandi, i flameja.
Distribueix en plats individuals.
Col•loca novament les rodanxes de poma a la paella, afegeix les panses adobades i ensucrades, i el suc de poma i porta a ebullició fins que quedi com un xarop lleuger.
Col•loca les rodanxes de poma sobre els talls de formatge, adorna cadascun amb una cirera de còctel i serveix immediatament.
Serveix com a postres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

976 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: