Saltejat de gules, bolets i botifarra de perol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues safates de gules de mida mitjana
  • Un pot de barreja de bolets de 500 grams
  • Una botifarra culana negre
  • Sis alls pelats laminats
  • Un bitxo mitjà
  • Oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida mitjana amb tapa.

Elaboració

Primerament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregim els alls laminats i el bitxo tallat a rodelles. Quan són mig fregits, afegim les gules amb un polsim de sal donem unes voltes amb ua espàtula de fusta, i ho retirem del foc.
Seguidament, retirem les gules, els alls i el bitxo, i en el mateix oli fregirem els bolets una mica picolats amb l'ajud d'un ganivet. Quan els bolets són mig cuits, afegim la botifarra negre sense pell tallada a rodelles. A continuació, afegim les gules sense els alls ni el bitxo, coregim de sal, i deixem que cogui tot plegat amb la cassola tapada, uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula, en la mateixa cassola.

40min

Notes

Aquesta recepta la farem amb gules, que són més econòmiques, així com amb barreja de bolets de pot, encara que es pot fer amb qualsevol tipus de bolet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

511 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!