Petxina de pelegrí (vieira) farcida amb brandada de bacallà i olives negres
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Tapes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis closques de petxina de pelegrí, buides i netes
- 50 grams de formatge ratllat
- 50 grams d'olives negres sense pinyol
- Brandada de bacallà
6 racions
Utensilis
Una safata metàl·lica plana per anar al forn
Una mànega pastissera, amb un broc rissat
Un ratllador molt petit (com si fos per tòfona)
Elaboració
Primerament, prepararem la quantitat de brandada que necessitem per les petxines que vulguem fer, com explico a la meva recepta.
Un cop feta la brandada, posem les petxines damunt la safata per anar al forn, ben planes, i amb l'ajud de la mànega pastissera amb un broc rissat, les anem omplint.
Tot seguit, agafem les olives negres sense pinyol, i les ratllem damunt la brandada de cada petxina. Seguidament, espolsem una mica de formatge ratllat pel damunt, i les gratinem a 180º, fins que són ben rossetes, i ja les podrem servir en plats individuals.
1h
Etiquetes:
La cuina de les petxines de pelegrí
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2558 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.