Canelons d'espinacs a la Catalana

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 2 quilos d'espinacs bullits, escorreguts i picades.
  • 200 grams de pernil serrà picats Fins.
  • 100 grams de panses de Màlaga.
  • 50 grams de pinyons.
  • 1 ceba picada fina.
  • 1 gra d'all.
  • 4 cullerades de concentrat de tomàquet.
  • 1 copeta de xerès.
  • Oli, canyella, sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba i l'all, afegeix el xerès i deixa que redueixi.
Afegeix el tomàquet, els pinyons, les panses, el pernil i els espinacs, remou bé.
Condimenta amb canyella i salpebra al gust.
Omple els canelons i cobreix amb salsa de xampinyons.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1333 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: