Cake d'avellanes i xocolata
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Paper de forn per enformar
- 200 g de mantega, estovada
- 150 g de sucre
- 1 mica de sal
- 4 ous
- 200 g de farina
- 1 culleradeta de llevat en pols
- 75 grams de Xocolata amb llet, trossejada
- 75 g de xocolata negra, trossejada
- 100 g d'avellanes picades
- Sucre glaç per empolvorar
4 racions
Elaboració
Bat la mantega fins que es formin puntes.
Incorpora el sucre i la sal.
Afegeix els ous i barreja fins que la crema es torni don color clar.
Barreja la farina i el llevat en pols, i barreja amb la xocolata i les avellanes.
Aboca la barreja en la llauna de Cake coberta amb paper d'enfornar, allisa la superfície.
Col•loca a la part inferior del forn prees calfat a 180 graus i cou durant uns 50 a 60 minuts.
Deixa refredar i empolvora el pastís amb sucre en pols.
Notes
Per a 1 llauna de Cake de 28 cm de longitud, en surten 12 peces.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
929 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c