Canelons d'Espàrrecs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 200 grams de puntes d'espàrrecs.
  • 30 grams de pernil dolç.
  • 200 grams de mató.
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 1 ou dur.
  • Orenga.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Bull les puntes d'espàrrecs, escorre i pica amb un ganivet.
En un plat barreja amb una forquilla el formatge parmesà i el mató, afegeix l'ou dur, el pernil, els espàrrecs picats, l'orenga, la sal i pebre al gust.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1415 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: