Medallons de presa de porc amb salsa de calçots i cruixent de verduretes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Setze medallons de presa de porc
- Salsa de calçots,( la tobareu a les meves receptes).
- Cruixent de verduretes,( ho tobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
4 racions
Utensilis
Una planxa per coure els medallons
Una paella fonda, per fer el cruixent de verduretes
Paper de cuina
Un cvassó per la salsa
Un cullerot per la salsa
Elaboració
Primerament, preparem la salsa de calçots, com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem calenta en el cassó.
Seguidament, preparem el cruixent de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop fregides , les reservem damunt un paper de cuina.
A part, salpebrem els setze medallons de presa de porc, els salpebrem i els fregim amb oli d'oliva a foc no massa viu, fins que són cuits al punt.
En el moment de muntar el plat, posem quatre medallons al cap damunt del plat, formant una mitja lluna i els cobrim amb la salsa de calçots. Després a la part de baix del plat, fem un niu amb el cruixent de verduretes, i ja tenim el plat llest per treure a taula.
1h
Etiquetes: La cuina del calçot Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1483 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.