Crestes de pollastre arrebossades amb " persillé " i cruixent de verdures amb panses de corint

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 crestes de pollastre de mida gran, ( sis per persona)
  • Barreja de " persillé ", la podeu trobar a les meves receptes
  • Cruixent de verdures, el podeu trobar a les meves receptes
  • 300 grams de panses de corint
  • Aigua
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Una branca d'àpi
  • Dues fulles de llorer
  • Una ceba pelada, tallada en dues meitats
  • Farina
  • Tres ous batuts
  • Un grapat de grans de pebre negre

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Paper de cuina
Quatre plats de porcellana ben bonics
Un cassó gran, per escaldar les panses

Elaboració

Primer de tot, netegem les crestes i les posem a bullir en un cassó amb: aigua, sal, el llorer, l'àpi, la ceba, i un grapat de grans de pebre negre. Quan són ben cuites, les escorrem i les reservem.
A part, fregim el cruixent de verdures, i el reservem damunt un paper de cuina.
En un cassó amb aigua, escaldem les panses de corint durant tres minuts, i tot seguit les escorrem i les reservem.
A continuació, passem les crestes per farina, per l'ou batut, les arrebossem amb la " persillé ", i les fregim amb oli d'oliva, durant uns cinc minuts i les reservem damunt un paper de cuina, per tal de treure l'excés d'oli de fregir-les.
En el moment de presentar els plats a taula, fem un niu en el centre del plat amb el cruixent de verdures, i repartim unes quantes panses de corint pel damunt.
Seguidament, envoltem el cruixent de verdures amb sis crestes, formant un cercle a tot el voltant del plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1222 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: