Crestes de pollastre arrebossades amb " persillé " i cruixent de verdures amb panses de corint
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 24 crestes de pollastre de mida gran, ( sis per persona)
- Barreja de " persillé ", la podeu trobar a les meves receptes
- Cruixent de verdures, el podeu trobar a les meves receptes
- 300 grams de panses de corint
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Una branca d'àpi
- Dues fulles de llorer
- Una ceba pelada, tallada en dues meitats
- Farina
- Tres ous batuts
- Un grapat de grans de pebre negre
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Paper de cuina
Quatre plats de porcellana ben bonics
Un cassó gran, per escaldar les panses
Elaboració
Primer de tot, netegem les crestes i les posem a bullir en un cassó amb: aigua, sal, el llorer, l'àpi, la ceba, i un grapat de grans de pebre negre. Quan són ben cuites, les escorrem i les reservem.
A part, fregim el cruixent de verdures, i el reservem damunt un paper de cuina.
En un cassó amb aigua, escaldem les panses de corint durant tres minuts, i tot seguit les escorrem i les reservem.
A continuació, passem les crestes per farina, per l'ou batut, les arrebossem amb la " persillé ", i les fregim amb oli d'oliva, durant uns cinc minuts i les reservem damunt un paper de cuina, per tal de treure l'excés d'oli de fregir-les.
En el moment de presentar els plats a taula, fem un niu en el centre del plat amb el cruixent de verdures, i repartim unes quantes panses de corint pel damunt.
Seguidament, envoltem el cruixent de verdures amb sis crestes, formant un cercle a tot el voltant del plat, i ja ho podrem servir a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1222 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.