Remenat d'ous amb Romanesco

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de Romanesco
  • 1 manat de cibulet
  • 1 dl de crema agra
  • 4-6 ous
  • 4 talls de pernil serrà
  • 6-8 tomàquets xerri
  • 75 g de formatge Emmental,
  • Sal gruixuda
  • Pebre recent mòlt
  • Una mica de pebre vermell
  • Nou moscada.
  • Oli o mantega per fregir

4 racions

Elaboració

Talla el romanesco en remets petits i cou al dente, un cop cuit refreda amb aigua ben freda
Talla el cibulet petit i bat amb els ous, la crema agra i una mica de sal.
Calenta lleugerament l'oli o la mantega en una paella, afegeix el batut d’ous i deixa que els ous vagin coent a foc lent.
Col•loca el remenat d’ous en una safata de forn. Distribueix a la safata, els tomàquets xerri tallats en meitats, el pernil en tires fines i els remets de romanesco, escampa-hi el formatge i assaona al gust.
Col•loca la safata, en el forn prees calfat a 200 graus, al segon prestatge de la part baixa i cou aproximadament durant uns 10 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1566 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Estimats amics del Fòrum,
Les vacances per catalunya han estat bones, el temps magnífic, he passat els dies al Balneari de Sant Hilari de Sacalm.
Entro avui al Fòrum amb aquesta recepta molt senzilla i de bon paladar

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: