Remenat d'ous amb Romanesco
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de Romanesco
- 1 manat de cibulet
- 1 dl de crema agra
- 4-6 ous
- 4 talls de pernil serrà
- 6-8 tomàquets xerri
- 75 g de formatge Emmental,
- Sal gruixuda
- Pebre recent mòlt
- Una mica de pebre vermell
- Nou moscada.
- Oli o mantega per fregir
4 racions
Elaboració
Talla el romanesco en remets petits i cou al dente, un cop cuit refreda amb aigua ben freda
Talla el cibulet petit i bat amb els ous, la crema agra i una mica de sal.
Calenta lleugerament l'oli o la mantega en una paella, afegeix el batut d’ous i deixa que els ous vagin coent a foc lent.
Col•loca el remenat d’ous en una safata de forn. Distribueix a la safata, els tomàquets xerri tallats en meitats, el pernil en tires fines i els remets de romanesco, escampa-hi el formatge i assaona al gust.
Col•loca la safata, en el forn prees calfat a 200 graus, al segon prestatge de la part baixa i cou aproximadament durant uns 10 minuts
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1566 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.