Supremes de lluç amb salsa d'espàrrecs verds i garbetes de mongetes amb bacó
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre supremes de lluç, de 300 grams cadascuna
- Vuit garbetes de mongeta verda i bacó,( les podeu trobar a les meves receptes)
- Sal
- Oli d'oliva
- Ví blanc
- Salsa d'espàrrecs verds,( la podeu trobar a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una safata plana per anar al forn
Quatre plans grans de porcellana ben bonics
Una planxa
Elaboració
Primerament, fem la salsa d'espàrrecs verds, com explico a la meva recepta, i la mantenim calenta damunt la planxa.
Seguidament, fem les garbetes de mongeta i bacó tal com explico a la meva recepta, i les reservem calentes vora la planxa.
Tot seguit, posem les supremes de lluç salpebrades, amb un raig d'oli d'oliva i ví blanc, en una safata per anar al forn, les enfornem a 180º, uns deu minuts, i tot seguit, passem a muntar el plat.
A la part de dalt del plat, posem una suprema de lluç i la cobrim amb una mica de salsa d'espàrrecs ben calenta. Tot seguit, a la part de baix del plat, posem dues garbetes de mongetes entrecreuades, i ja podrem servir el plat a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1116 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.