Supremes de lluç amb salsa d'espàrrecs verds i garbetes de mongetes amb bacó

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre supremes de lluç, de 300 grams cadascuna
  • Vuit garbetes de mongeta verda i bacó,( les podeu trobar a les meves receptes)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Ví blanc
  • Salsa d'espàrrecs verds,( la podeu trobar a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una safata plana per anar al forn
Quatre plans grans de porcellana ben bonics
Una planxa

Elaboració

Primerament, fem la salsa d'espàrrecs verds, com explico a la meva recepta, i la mantenim calenta damunt la planxa.
Seguidament, fem les garbetes de mongeta i bacó tal com explico a la meva recepta, i les reservem calentes vora la planxa.
Tot seguit, posem les supremes de lluç salpebrades, amb un raig d'oli d'oliva i ví blanc, en una safata per anar al forn, les enfornem a 180º, uns deu minuts, i tot seguit, passem a muntar el plat.
A la part de dalt del plat, posem una suprema de lluç i la cobrim amb una mica de salsa d'espàrrecs ben calenta. Tot seguit, a la part de baix del plat, posem dues garbetes de mongetes entrecreuades, i ja podrem servir el plat a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1116 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: