Amanida de meló i pernil d'ànec amb vinagreta de mostassa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mesclum, o 150 grs de barreja de diferents enciams al gust: fulla de roure, escarola arrissada, radicchio, canonges, ruca...
  • 200grs de pernil d'ànec
  • Un meló de gàl.lia (petit i rodó)
  • 75 grs de nous

Per a la vinagreta:

  • Oli d'oliva
  • Vinagre de mòdena (un bon raig)
  • Sal
  • Mostassa de dijon en grà (1 culleradeta de cafè)

4 racions

Elaboració

Fem boletes del meló, si no tenim l'estri podem tallar-lo a quadradets petits o en forma de triangle per donar més originalitat al plat.
Tallem les nous a trossets petits.
Enrotllem els tallets de pernil d'ànec.
Barregem aquests ingredients amb la mescla d'enciam i ho amanim amb oli i sal amb moderació.
Preparem la vinagreta barrejant l'oli, el vinagre,la sal i la mostassa. Ha de quedar tot ben integrat.
Tirem la vinagreta per sobre de l'enciam i ho barregem bé.

10min


Recepta de cuina de Amanida de meló i pernil d'ànec amb vinagreta de mostassa

Bon profit!!
per La gamba astronauta

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1709 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!