Canelons d'ortigues

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 700 grams d'ortigues sense flors.
  • 150 grams de formatge gruyere.
  • 30 grams de panses de Corint.
  • 50 grams de mantega.
  • 4 rovells d'ou dur.
  • 1 cullerada de pa ratllat.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Renta i escalada les ortigues.
Deixa refredar i pica ben fines.
En una cassola posa la mantega i ofega les ortigues, les panses, el pa ratllat, els rovells i el formatge ratllat, remou constantment amb una espàtula de fusta.
Fora del foc afegeix sal i pebre.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, empolvora amb formatge i gratina al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: