Vinagreta d'alvocat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un alvocat mitjà
  • Una ceba tendra
  • Dos tomàquets verds de mida mitjana
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Vinagre de poma
  • Mostassa
  • Suc de llimona

10 racions

Utensilis

Un atuell gran
Un bol de vidre, mitjà
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, en un bol de vidre, farem una vinagreta amb: sal, pebre negre en pols, un punt de mostassa, un raig de vinagre de poma, i un raig de suc de llimona.
Quan tenim tots els ingredients en el bol, anem afegint oli d'oliva a raig de fil, tot anant remenant amb el batedor de varetes, com si féssim una maionesa, fins aconseguir la quantitat desitjada i la reservem.
Seguidament, pelem l'alvocat i el picolem ben picolat tot posant-lo en un atuell.
Tot seguit, agafem la ceba tendra, i la picolem ben picolada tot afegint-la a l'atuell, ja per acabar, pelem els tomàquets, els hi traiem les llavors, i els picolem ben picolats, ho barregem tot plegat amb l'alvocat i la ceba, afegim la vinagreta, ho barregem tot plegat, i ja tenim la vinagreta d'alvocat llesta per fer-la servir quan la necessitem.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

830 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!