Llibrets de llom farcits amb melmelada de ceba i formatge, a la " persillé "
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit talls de llom, (tallats a gruix normal)
- Setze talls de formatge tipus " tranxete"
- Melmelada de ceba i panses,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
- Tres ous batuts
- Pa ratllat
- Julivert picolat
- Dos alls pelats, ratllats
- Una culerada de pebre vermell dolç
- Quatre patates grans
4 racions
Utensilis
Paper de cuina
Dues safates planes
Dues paelles grans, ( una pel llom, i un altra per fregir les patates palla)
Elaboració
Primerament, agafem els talls de llom, els posem damunt el marbre de la cuina i els salem.
Tot seguit, damunt de cada tall posem un tall de formatge, i tot seguit en un sol tall hi posem una mica de melmelada de ceba. A continuació, posem damunt un tall de llom amb formatge sense melmelada, ho aixafem ben aixafat i ja tenim el llibret fet.
Si ho aixafem ben aixafat, no fara falta posar-hi un escuradents per segellar-lo.
Un cop fets els llibrets, els passem per farina, ou batut, per la persillé, i els fregim amb oli d'oliva una estona per cada banda, i un cop siguin rossets, els posem en una safata amb paper de cuina. A part, pelem les patates. les tallem en forma de patates palla, i les fregim amb oli d'oliva. Un cop fregides, les deixem damunt un paper de cuina, per tal de treure lexcés d'oli al fregir-les.
Tot seguit, en un plat individual posem dos llibrets per persona amb un grapadet de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
En altres receptes ja he explicat com es feia la persillé : en una safata una mica fonda, posem el pa ratllat, el julivert picolat, els alls ratllats i una cullerada de pebre vermell. Ho barregem tot plegat, i ja tenim la persillé llesta per arrebossar el que vulguem.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1468 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.