Llibrets de llom farcits amb melmelada de ceba i formatge, a la " persillé "

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit talls de llom, (tallats a gruix normal)
  • Setze talls de formatge tipus " tranxete"
  • Melmelada de ceba i panses,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Farina
  • Tres ous batuts
  • Pa ratllat
  • Julivert picolat
  • Dos alls pelats, ratllats
  • Una culerada de pebre vermell dolç
  • Quatre patates grans

4 racions

Utensilis

Paper de cuina
Dues safates planes
Dues paelles grans, ( una pel llom, i un altra per fregir les patates palla)

Elaboració

Primerament, agafem els talls de llom, els posem damunt el marbre de la cuina i els salem.
Tot seguit, damunt de cada tall posem un tall de formatge, i tot seguit en un sol tall hi posem una mica de melmelada de ceba. A continuació, posem damunt un tall de llom amb formatge sense melmelada, ho aixafem ben aixafat i ja tenim el llibret fet.
Si ho aixafem ben aixafat, no fara falta posar-hi un escuradents per segellar-lo.
Un cop fets els llibrets, els passem per farina, ou batut, per la persillé, i els fregim amb oli d'oliva una estona per cada banda, i un cop siguin rossets, els posem en una safata amb paper de cuina. A part, pelem les patates. les tallem en forma de patates palla, i les fregim amb oli d'oliva. Un cop fregides, les deixem damunt un paper de cuina, per tal de treure lexcés d'oli al fregir-les.
Tot seguit, en un plat individual posem dos llibrets per persona amb un grapadet de patates palla, i ja ho podrem servir a taula.

40min

Notes

En altres receptes ja he explicat com es feia la persillé : en una safata una mica fonda, posem el pa ratllat, el julivert picolat, els alls ratllats i una cullerada de pebre vermell. Ho barregem tot plegat, i ja tenim la persillé llesta per arrebossar el que vulguem.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1468 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de març:

Bacallà a la llauna
Bacallà a la llauna
Peixos i mariscos
Arròs negre
Arròs negre
Arrossos i pastes
Sípia guisada amb pèsols
Sípia guisada amb pèsols
Peixos i mariscos Guisat
Crema de Sant Josep
Crema de Sant Josep
Postres i dolços
Coca de Sant Josep
Coca de Sant Josep
Postres i dolços Coca
Tortell de Sant Josep
Tortell de Sant Josep
Postres i dolços Pastís
Bunyols de borratja i pernil
Bunyols de borratja i pernil
Llegums i verdures Bunyols

Veure receptes de març i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: