Sardines escabetxades (microones)

Ingredients

  • 1 kg de sardines mitjanes
  • 2 cebes mitjanes
  • 4 grans d'all
  • 2 fulles de llorer
  • 150 ml d'oli
  • 150 ml de vinagre
  • Farigola, sal i pebre vermell

Elaboració

En una safata de pyrex, poseu-hi l'oli, la ceba tallada fina, els alls tallats. Poseu-ho al forn durant 5 minuts a potencia 100%, tapat amb paper film punxat.
Treieu-ho i col·loqueu-hi el peix, torneu-ho a tapar amb el paper film punxat i torneu-lo a posar al forn durant 7 minuts a igual potencia.
Passat aquest temps, treieu-lo, empolseu-ho amb sal, pebre vermell, el llorer, la farigola i el vinagre. Remeneu-ho tot bé i torneu-ho a posar al forn durant 5 minuts i tapat.
NOTA: Podeu conservar-lo a la nevera durant 1 setmana.
No sentireu olor a sardines.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: