Pasta d'oliva

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 450 g d'olives negres (sense pinyol)
  • 150 g d'ametlles mòltes
  • 2 culleradetas de mostassa forta
  • 200 g de tàperes
  • 2 anxoves
  • Unes gotes de llimona
  • 1 pols d'orenga
  • 100 ml d'oli d'oliva bo, premsat en fred
  • Sal
  • Pebre negre, acabat de moldre
  • 2 cl de Brandi al gust

12 racions

Elaboració

Tritura les olives, les anxoves, i les tàperas fins a obtenir un puré.
Barreja el puré d’oliva amb les ametlles, la mostassa, el suc de llimona i l'orenga.
Després remena la pasta d'olives i afegeix a poc a poc l'oli. Remena la massa fins que tingui una consistència homogènia.
Condimenta amb sal i molt pebre i si vols perfuma amb una mica de Brandi al gust.
Omple la pasta d’olives, en pots de vidre i deixa reposar 3 o 4 dies a la nevera.
Es manté a la nevera durant unes 8 setmanes.
La pasta d’olives es pot servir amb bagueta fresca, torrades de pa, etc., com aperitiu o en un bufet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

786 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: