Platillo de llagostins, amb botifarra negra de perol, mongetes de Santa Pau i romesco
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Setze llagostins de mida gran
- Setze talls de botifarra negra culana, d'un dit de gruix
- 200 grams de mongetes de Santa Pau, cuites
- Salsa de romesco,( la podeu trobar a les meves receptes)
- Conyac
- Mig litre de fumet de peix,( pot ser de pot)
- Oli d'oliva
- Sal
- Paper de cuina
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, sofregim els talls de botifarra negra amb una mica d'oli d'oliva, i els reservem damunt un paper de cuina. Tot seguit, en el mateix oli, sofregim els llagostins pelats, i els flamegem amb un bon raig de conyac, i els reservem .
Seguidament, posem quatre cullerots de salsa romesco. afegim una mica de fumet de peix, i amb l'ajud del batedor de varetes anem remenant-ho.
A continuacó, afegim: els llagostins i les mongetes i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més. Tot seguit, corregim de sal, afegim els talls de botifarra, deixem que cogui uns cinc minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1227 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.