Platillo de llagostins, amb botifarra negra de perol, mongetes de Santa Pau i romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Setze llagostins de mida gran
  • Setze talls de botifarra negra culana, d'un dit de gruix
  • 200 grams de mongetes de Santa Pau, cuites
  • Salsa de romesco,( la podeu trobar a les meves receptes)
  • Conyac
  • Mig litre de fumet de peix,( pot ser de pot)
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Paper de cuina

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, sofregim els talls de botifarra negra amb una mica d'oli d'oliva, i els reservem damunt un paper de cuina. Tot seguit, en el mateix oli, sofregim els llagostins pelats, i els flamegem amb un bon raig de conyac, i els reservem .
Seguidament, posem quatre cullerots de salsa romesco. afegim una mica de fumet de peix, i amb l'ajud del batedor de varetes anem remenant-ho.
A continuacó, afegim: els llagostins i les mongetes i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts més. Tot seguit, corregim de sal, afegim els talls de botifarra, deixem que cogui uns cinc minuts més, i ja ho podrem treure a taula en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

438 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!