Arròs amb pollastre al curry

Ingredients

  • 500 g d'arròs de gra llarg
  • 3 daus de brou
  • 600 g de pit de pollastre, tallat a daus
  • 500 g d'amanida de fruites en conserva (El suc i la fruita)
  • 2 cullerades de farina de blat de moro (Maizena)
  • 2 dl de crema
  • 1 dl de vi blanc, al gust
  • Grassa de coco
  • Curri,
  • Pebre vermell, i sal

4 racions

Elaboració

Posa l'aigua en una cassola, afegeix els daus de brou, quan bulli afegeix l'arròs i cou uns 20 minuts o fins que estigui al dente. Reserva.
Fregeix el pollastre en la grassa de coco, assaona amb el curri i pebre vermell, i afegeix les fruites en conserva junt amb el seu suc i deixa que doni un bull.
Barreja la maizena en aigua o vi blanc, i aboca a la preparació anterior, finalment agrega la crema de llet i assaona, amb les especies.
Col•loca arròs en els plats i aboca la salsa preparada pel damunt. Serveix de seguida
Serveix amb una amanida d'endívies amb nous picades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: