Crema d’all i farigola, torrada, pernil i rovell d'ou

Categoria:
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un manat de farigola
  • 1 Cabeça d'alls
  • 100 g de pa sec, torrat o ratllat
  • 1,5 litres d’aigua
  • 50 cc de crema de llet (opcional)
  • 4 Ous de pagès
  • 4 Llotjes de pernil del país
  • 1 Torrada gran (per partir en 4 trossos)
  • Sal
  • Oli d’oliva

4 racions

Utensilis

Túrmix

Elaboració

Es pelen els alls i es sofregeixen en una olla amb oli.
S'hi afegeix la farigola, l'aigua (més o menys 1,5 litres), la sal i el pa.
Es fa bullir poc a poc una hora. Es tritura amb el túrmix fins que quedi una crema amb consistència , si es vol s'hi posa un raget de crema de llet.
Traiem els rovells d’ou
A l’últim moment fem la torrada i la partim en 4 trossos.
Emplatem: en un plat de sopa hi posem la crema d’all i farigola, el rovell d’ou, la llotja de pernil i un trosset de torrada.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1083 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Domenech i Moneo diu:
El que dinaven sovint, las anys 60-70la iaia Eulalia en la feia


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!