Sopa d'all

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 5 grans d'all
  • 2 ous frescos
  • 1/2 l de brou de gallina
  • Farigola fresca
  • 2 llesques de pa torrat
  • 1 all tendre

2 racions

Elaboració

1. Per fer la sopa, triturem els grans d'all amb una mica d'aigua. Després colem l'aigua.
2. Daurem l'all trinxat en una cassola.
3. Mentrestant, afegim la farigola al brou de gallina just quan acaba d'arrencar el bull.
4. Quan l'all està daurat, hi afegim el brou per acabar-ho d'aromatitzar.
5. Deixem que la sopa es vagi coent durant cinc minuts sense que bulli.
6. Tallem la ceba tendra i ja ho podrem posar als plats: un rovell d'ou, una torrada o pa sec, una mica de farigola i hi aboquem el brou. I, per acabar, una mica de ceba tendra per damunt.

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2051 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

jenifer diu:
hoo amb aquesta sopa espantarem els vampirs jijiXD
Eulalia diu:
EXSSSSS NO M'AGRADA GENSSS AQUESTA SOPAAAAA

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: