Magret d'ànec amb fruits del bosc

Categoria:
Recepta per
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Magret d'ànec d’uns 400 g
  • 3 Cullerades melmelada de gerds
  • 30 g de fruits del bosc (poden ser preparats que venen congelats)
  • Xarrup de licor dolç tipus vermut, …
  • Vinagre de Mòdena
  • Pebre
  • Sal

2 racions

Elaboració

-Daurem el magret , en paella amb el seu propi greix a foc mig-alt per ambdós costats i li tirem sal i pebre.
-Quan s'hagi daurat, va una mica a gust del comensal. El posem al forn precalentat a 180 graus durant de 10 a 15 minuts més. A qui li agradi ben fet uns 20 minuts. I a qui li agradi cru per l'interior uns 5 minuts.
-El greix que hagi deixat anar el ànec l'utilitzarem per fer la salsa d'acompanyament.
-Posem el greix , en una olla o cassola petita i quan estigui calent hi afegim les cullerades de melmelada.
-Ho remenem fins que quedi barrejat i afegim el licor i ho deixem fins que redueixi uns 15 minuts a foc lent. Afegim el vinagre i els fruits del bosc i deixem uns 5 minuts més a foc lent.
-Ja ho tenim llest!
-Per presentar-lo, tallem el magret amb talls fins i l’emplatem fent la forma del magret sencer però desplegant una mica els talls.

35min


Recepta de cuina de Magret d'ànec amb fruits del bosc

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2185 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!