Sopa d'escaldums amb fideus

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Quatre litres d'aigua mineral
  • Dues carcasses de pollastre o gallina (millor si són de gallina)
  • 200 grams de crestes de pollastre
  • 200 grams de pedrers (de pollastre o gallina)
  • 200 grams d'ous de gallina (dels menuts)
  • Una ceba tallada en dues meitats
  • Una branca d'api
  • Una pastanaga pelada
  • Una patata pelada, tallada en dues meitats
  • Sal
  • 150 grams de fideus del nº2

8 racions

Utensilis

Una olla mitjana
Un colador
Una cassola metàlica fonda
Un sopera de porcellana blanca

Elaboració

Primerament en una olla fonda posem : l'aigua, l'api, la ceba, la pastanaga, la patata, els pedrers, les carcasses, les crestes i els ous de gallina.
Deixem que cogui tot plegat durant una hora, ho colem i ho passem a la cassola on acabarem de fer la sopa. Posem el brou a la cassola, i amb l'ajud d'un ganivet, picolem les crestes i els pedrers i els afegim a la cassola. Tot seguit, afegim els ous picolats una mica i seguidament, afegim els fideus i corregim de sal.
Quan els fideus ja son cuits, ja podrem servir la sopa en una sopera ben bonica.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1556 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: