Moniatos fregits a quadradets amb picada d'all i julivert

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis moniatos grossos
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Picada d'all, oli i julivert ( feta amb batedora elèctrica )

6 racions

Utensilis

Una paella gran
Paper de cuina
Una aranya de filferro
Un ganivet gran que talli
Batedora elèctrica
Una safata plana, amb paper de cuina

Elaboració

Primerament pelem els moniatos, i amb l'ajud d'un ganivet que talli, els anem fent en quadradets més aviat regulars.
Tot seguit, en una paella amb oli d'oliva, els fregim a foc més aviat moderat fins que siguin cuits i dauradets. En aquest punt, traiem l'oli de fregir, hi afegim tres cullerades de picada, donem unes voltes amb l'aranya mateix, i ja les podrem posar en una safata amb paper de cuina, fins que les vulguem fer servir.

40min

Notes

Aquesta guarnició, pot molt bé substituir a les patates fregides fetes a quadradets.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: