Xai marinat amb moniato fregit, tallat en quadrats

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una cuixa de xai desossada talada a trossos regulars
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Pebre vermell
  • Ví blanc
  • Un brot de farigola
  • Un brot de romaní
  • Vuit alls pelats, aixafats
  • Tres moniatos pelats

4 racions

Utensilis

Una safata fonda per anar al forn
Paper de cuina
Una safata plana
Un atuell de plàstic gran

Elaboració

Primerament en un atuell gran, posarem : els talls de cuixa salpebrats, afegirem pebre vermell (no picant), la farigola, el romaní, un bon raig d'oli d'oliva i un bon raig de vi blanc. Ho remenarem tot ben remenat, i ho deixarem reposar d'un dia per l'altre.
En el moment de preparar el xai, ho posarem tot plegat en una safata fonda per anar al forn, i ho posarem a 180º, tot remenant de tant en tant, fins que el xai estigui cuit.
A part, preparem els moniatos tallats en quadrats, i un cop fregits els reservem damunt una paper de cuina.
Quan el xai ja és cuit, el repartim en quatre plats, repartim el moniato fregit en un racó del plat, i ja ho podrem servir a taula.

2h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

970 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: