Llonzes de porc amb salsa de calçots, i gírgoles amb panses i pernil
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una llonza de porc de uns 200 grams aproximadament
- Salsa de calçots ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Gírgoles amb panses i pernil ( les podeu trobar a les meves receptes )
- Oli d'oliva
- Sal
- Conyac
- Pebre negre en pols
1 racions
Utensilis
Una paella mitjana
Un motlle rodó d'acer inoxidable de 10 centimetres de diametre
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament, farem les gírgoles tal com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem. Seguidament, fem la salsa de calçots com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa, perqué es mantingui ben calenta.
A continuació posem la llonza en una paella amb un rajolí d'oli, la salpebrem i la coem a gust de cadascú.
Tot seguit, la flamegem amb un raig de conyac i un cop evaporat, ja la podrem posar en el plat per servir.
Seguidament, cobrim la llonza amb una mica de salsa de calçots, i al costat mateix amb l'ajud del motlle rodó, fem un niu de gírgoles, ho desenmotllem i ja podrem servir el plat a taula.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1378 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.