Paella d'Arròs Ràpida

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un pebrot vermell. Dos tomàquets vermells petits. Dos alls. julivert.
  • Dues gambes o tres per persona.
  • Una sèpia a trocets de mig kg.
  • Quatre cloïsses per persona.
  • Mig kg de musclos.
  • Cúrcuma (espècie que la podeu trovar al Mercadona)
  • Un got de quart ple d'arròs (queden Dues racions normals)

2 racions

Elaboració

Neteja els musclos i els fas al vapor. Reserva
Agafa el got de minipimer i posa el pebrot a trossets.
Li treus les llavors als tomàquets i si la pell no te defectes la deixes.
Treu-li la pell al alls i també cap a dins.
Si el julivert es fresc també cap a dins.
Tritura i reserva.
Si les cloïsses son fresques deixa-las una estona en aigua i sal perquè deixin anar la sorra.
Neteja les gambes (si son congelades no les descongelis, queden mes gustoses) i posa-les amb l'oli calent i una mica de sal volta i volta, tot seguit afegeix el q hem triturat, la sepia a trossets, les cloïsses i una cullerada de las de cafè amb llet, de sal i una de las petites de cafè, de cúrcuma, fes una remenada i treu les gambes i cloïsses en el moment q les vegis obertes.
Reserva.
Cola l'aigua dels musclos, remena i ho deixes a foc moderat a partir de q arranqui el bull amb la sepia, deu minuts. Tanca.
Posa un litre i mig d'aigua a bullir.
Quant bulli torna a encendre el foc al màxim on hi ha la sepia, i posa l'arròs,remena i ves posant aigua bullint segons el volgueu mes o menys caldós. (entre 15 i 20 minuts).
Quant et falten dos minuts per tancar afegeix les gambes , les cloïsses i el musclos amb una sola closca.
Queda hiper bò.

45min

Notes

En lloc de sèpia pots posar calamar.
També pots incloure dos escamarlans al mateix temps que les gambes.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2156 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!