Presa de porc amb salsa de calçots i garbetes de mongetes tendres amb cansalada

Categoria:
Recepta per
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze talls de presa de porc, d'un dit de gruix cadascún
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Salsa de calçots ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Conyac
  • Vuit garbetes de mongetes tendres amb cansalada ( les podeu trobar a les meves receptes )
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Quatre plats blancs de pocellana
Una safata per anar al forn

Elaboració

Primerament, farem la salsa de calçots tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, la mentenim calenta a la vora de la planxa.
Seguidament, preparem les garbetes de mongetes tendres tal com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem en el forn apagat.
Tot seguit, agafem els talls de presa salpebrats, i els fregim a la paella amb unes gotes d'oli. Quan la carn és mig fregida, ho flamegem amb una mica de conyac, i tot seguit ja la podrem posar en el plat , per acabar la recepta.
A gafem tres talls de presa per plat, i els posem en forma de mitja lluna a la part de dalt del plat, tot seguit, els cobrim amb una mica de salsa de calçots.
A la part de baix del plat, posem dues garbetes entrecreuades, i ja podrem servir els plats a taula.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

388 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!