Presa de porc amb salsa de calçots i garbetes de mongetes tendres amb cansalada
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dotze talls de presa de porc, d'un dit de gruix cadascún
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Salsa de calçots ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Conyac
- Vuit garbetes de mongetes tendres amb cansalada ( les podeu trobar a les meves receptes )
- Mantega
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Quatre plats blancs de pocellana
Una safata per anar al forn
Elaboració
Primerament, farem la salsa de calçots tal com explico a la meva recepta, i un cop feta, la mentenim calenta a la vora de la planxa.
Seguidament, preparem les garbetes de mongetes tendres tal com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les reservem en el forn apagat.
Tot seguit, agafem els talls de presa salpebrats, i els fregim a la paella amb unes gotes d'oli. Quan la carn és mig fregida, ho flamegem amb una mica de conyac, i tot seguit ja la podrem posar en el plat , per acabar la recepta.
A gafem tres talls de presa per plat, i els posem en forma de mitja lluna a la part de dalt del plat, tot seguit, els cobrim amb una mica de salsa de calçots.
A la part de baix del plat, posem dues garbetes entrecreuades, i ja podrem servir els plats a taula.
1h 30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1019 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.