Salsa d'anxoves calenta

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Una llauna de filets d'anxova
  • Un pot Mitjà de nata líquida per muntar
  • Salsa "Perrins"
  • Una mica de brou de carn ( pot ser de pot )
  • Maizena ( si cal )
  • Mantega
  • Conyac

8 racions

Utensilis

Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un pot de batedora

Elaboració

Primerament, posem tots els filets d'anxova en el pot de la batedora tallats en dues meitats, afegim unes gotes de salsa perrins, un rajolí de conyac, el pot sencer de nata liquida, i una mica de brou.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i o posem en un cassó a foc baix.
Remenem amb el batedor de varetes, afegim una nou de mantega, i seguim remenant fins aconseguir una salsa fina i homogènia.
Si queda massa clara, sempre la podem espessir amb una mica de maizena dissolta amb aigua freda.

40min

Notes

Aquesta salsa és molt adient per carns a la planxa o a la graella, i fins i tot per peixos.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1193 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!