Amanida d'alvocat, xerris, mandarines i pernil d'ànec amb vinagreta d'alvocat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vinagreta d'alvocats ( la trobareu a les meves receptes )
  • Mandarines confitades ( les trobareu a les meves receptes )
  • Un pernil d'ànec
  • Una safata de xerris
  • Una safata de canonges
  • Sal
  • Dos alvocats que estiguin en el seu punt

4 racions

Utensilis

Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament, preparem la vinagreta d'alvocat com explico a la meva recepta, i la reservem.
A continuació, agafem els canonges, els netegem i els posem en el bol. Tot seguit, tallem els tomàquets xerris en dues meitats, i els hi afegim. Seguidament, pelem els alvocats, els tallem a quadradets menuts, i els afegim en el bol. Tot seguit, afegim els grills de mandarines confitades, i ho reguem amb la vinagreta d'alvocats. Ho remenem ben remenat, i ho posem a la safata amb un polsim de sal.
Un cop tenim l'amanida ben posada damunt la safata, repartim d'una manera ben bonica, el pernil d'ànec tallat a rodelles ben fines, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1302 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!