Arròs de muntanya a la cassola

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams d'arròs
  • Sis carxofes grans, pelades i tallades a trossos a lo llarg (amb la tija inclosa)
  • Sis tires de costella de porc, tallada a trossos regulars
  • Sis salsitxes de porc, tallades a trossos regulars
  • Oli d'oliva
  • Una botifarra de perol negra, tallada a rodelles
  • Sal
  • Picada d'all, oli i julivert (feta amb batedora elèctrica)
  • Un pebrot verd picat
  • Una ceba picada
  • Brou de verdures o pollastre
  • Sofregit de tomàquet [Veure recepta]
  • Un polsim de colorant per l'arròs

6 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Una espàtula de fusta
Un cassó gran

Elaboració

Primerament, en la cassola de terrissa amb una mica d'oli, posem a fregir : les carxofes, el pebrot, la ceba, la costella i les salsitxes.
Quan tot el conjunt és mig fregit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet i un polsim de colorant. Tot seguit, afegim l'arròs amb unes cullerades de picada, i ho sofregim tot plegat una estona. Seguidament, afegim la botifarra negra tallada a rodelles, i remenem una mica amb l'espàtula.
A continuació, aboquem una mica de brou, anant-ho remenant amb l'ajud de l'espàtula de fusta.
Sense deixar de remenar, anem afegint-hi brou a mesura que en vagi necessitant, fins que tot el conjunt és cuit al nostre gust, ho corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola.

1h 10min

Notes

Si quan hem de fer l'arròs, no és temps de carxofes, la podem fer amb carxofes congelades.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4640 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: