Bacallà al all

Categoria:
Origen: Espanya → Catalunya
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bacallà dessalat
  • Oli d'oliva
  • Una mica de vi blanc
  • Una mica de crema de llet
  • Pebre mnegre molt
  • Julivert picat
  • Una grans d'all

2 racions

Elaboració

Tallem el bacallà a trossos ben petits i el bullim partint d'aigua freda.
Al primer bull el retirem , deixem refredar i retirem si hi queda pell o altres impureses .
Posem una tassa de cafè d'oli en una cassola , i un cop ben calent i afegim el bacallà i all i pebre maxacats.
Treballem amb una cullera de fusta a fi de obtenir una pasta.
Desprès aclarim amb una mica de vi blanc i deixem reduir una mica.
Retirem del foc i afegim una mica d'oli sense deixar de remenar , com si fos una maionesa , i desprès afegim una mica de nata liquida.
Aconseguim una textura cremosa ; posem sobre un plat per servir.
Cobrim amb els ous durs ratllats i empolvorem amb julivert picat.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2958 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!