Broqueta de magret d´ànec amb préssec

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 magret d'ànec fresc
  • 2 préssecs de pell vermella
  • Uns quants enfilalls per fer broquetes
  • Sal
  • Pebre negre

4 racions

Utensilis

Un bon caliu

Elaboració

Tallem el magret en daus i els salpebrem
Sense treure la pell dels préssecs, els tallem a trossos traient el pinyol
Posem els dos ingredients als enfilalls , intercalant un tros de cada
Un cop muntades les broquetes, la manera que queden molt be , és al caliu.
La alternativa sempre pot ser una planxa o paella o inclús el forn.

30min

Notes

El fet de no treure la pell del préssec és per protecció a la coccií i que no es desfaci.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1141 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josuè O'Donell diu:
Això ha de ser molt bo Jordi :-)
Jordi Bosch Negre diu:
Si la veritat és que queda molt bo.La vaig probar en una casa com a convidad i després la vaig voler fer a casa.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!