Truita d'alls tendres, amb patates i baldana de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dues patates mitjanes
  • Un manat d'alls tendres
  • Una baldana de ceba
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vuit ous batuts

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Una paella mitjana
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, pelem les patates i les tallem a trossos menuts, per fer una truita. Tot seguit, les fregim a la paella amb un bon raig d'oli d'oliva.
A part, en una paella mitjana, fregim els alls tendres amb un polsim de sal.
Quan ja tenim les patates i els alls tendres fregits, ho ajuntem tot, i afegim la baldana esparracada. Ho remenem tot plegat, afegim els ous batuts, i fem una truita convencional, tot girant-la amb l'ajud d'un plat pla. Quan la truita ja és cuita al nostre gust, ja la podrem servir a taula en una safata rodona de porcellana.

1h

Notes

Si no és època d'alls tendres, la podrem fer amb porros.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1278 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!