Pesols estofats

Ingredients

  • 1 kg. de pesols ja pelats de llavaneres
  • 3 cebes tendres
  • 3 alls tendres
  • 100 grm. de cansalada viada
  • Oli
  • Sal,menta
  • 1 copeta de anis

4 racions

Elaboració

Una vegada tenim els pesols ja pelats. posarem oli en una caçola . posarem les cebes i els alls tendres.
quant ja estan una mica dorats, afexirem la cansalada , donarem unes voltetes i afexirem els pesols.
deixarem coure 5 minuts.
li afexirem la menta i el anis.
si es necesari podem posar una miqueta d'aigua.salarem. i servirem .
bon profit

30min

Notes

Si no podeu tenir els pesols de llavaneres , podeu utilitzar els congelats . no son tan tendres ni gustosos , pero us poden servir


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3382 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!