Salmó en Adob a l’estil d'Àsia

Ingredients

  • 1 filet de salmó amb la pell (al voltant d'1,7 kg)
  • 5 tiges d’herba de llimona
  • 10 fulles de llima quefir
  • 100 g de gingebre
  • 100 g de sal marina gruixuda
  • 80 g de sucre
  • 1 cullerada d'oli

12 racions

Elaboració

Renta el filet de salmó, asseca i retira les espines existents.
Neteja l'herba de llimona i talla la meitat inferior més gruixudes a trossos.
Renta les fulles de llima quefir, asseca i talla en tires.
Pela l’arrel de gingebre, i tallat a rodanxes.
Posa l’herba de llimona, les fulles de llima i el gingebre amb la sal del mar i el sucre en un bol.
Estén la meitat de l'adob en una gran forma plana.
A continuació, posa la cara de la pell cap avall i distribueix la resta d’adob al costat de la carn del salmó i deixa el peix cobert amb un embolcall de plàstic.
Reserva a la nevera almenys 12 hores.
Treu de l'adob, renta el salmó, asseca i pinzella amb oli.
Serveix en llescas ben fines, acompanyades amb anelles de ceba i fonoll i també amb ous d'usos, rodanxes de raves, alvocat, etc.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1325 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: