Amanida de favetes babi amb escarola perruqueta, i formatge fresc, amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Una escarola perruqueta
- Vinagreta de verduretes( la podeu trobar a les meves receptes)
- Una safata de tomàquets xerri
- 300 grams de favetes babi congelades
- 300 grams de formatge fresc, tallat a quadradets regulars
- Una branca d'àpi
- Aigua
- Sal
4 racions
Utensilis
Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Un cassó gran
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua, una branca d'àpi i un grapat de sal, posem a coure les favetes babi. Quan són cuites, les escorrem i les posem en el bol de vidre.
Tot seguit, agafem els tomàquets xerri i els tallem en dues meitats, i els hi afegim en el bol.
A continuació, netegem l'escarola i la tallem a trossos regulars.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, ho remenem tot plegat, i ho fiquem a la safata de porcellana, de manera abellidora. A continuació, afegim el formatge fresc pel damunt, i ja per acabar el plat, ho amanim amb la vinagreta de verduretes, i ja ho podrem treure a taula.
40min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1233 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.