Platillo d'espatlles de conill amb verduretes i bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit espatlles de conill
  • 100 grams de pesols congelats
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls sense pelar
  • Dues fulles de llorer
  • Dues patanagues pelades, tallades a rodelles
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Ví ranci
  • Brou de pollastre de pot
  • Sofregit de tomàquet ( el podeu trobar a les meves receptes )
  • 300 grams de gírgoles
  • 200 grams de mongetes verdes planes, tallades a trossos regulars
  • Llard

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran, amb tapa
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb una mica de llard, sofregim les espatlles de conill salpebrades. Quan són rosses, les apartem i les reservem.
Seguidament, afegim : la ceba picolada, les mongetes, els alls, el llorer, els pesols, les gírgoles tallades a juliana, i les pastanagues. Quan tot plegat és mig fregit, afegim quatre cullerots de sofregit de tomàquet, i un got de ví ranci. A continuació, afegim les espatlles de conill, i el brou que cobreixi la carn, i ho coem a foc mitjà, amb la cassola tapada.
Quan veiem que tot el conjunt ja és gairebé cuit, corregim de sal, destapem la cassola, i deixem que s'acabi de coure destapat, uns deu minuts més, i ja ho podrem treure a taula, en la mateixa cassola.

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1090 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!