Amanida de patates amb bacallà esqueixat, anxoves i olives arbequines, amb vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sis patates mitjanes
- 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
- 150 grams d'olives arbequines
- Vuit anxoves salades
- Vinagreta de verduretes ( la podeu trobar a les meves receptes )
- Aigua
- Sal
4 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una safata de porcellana blanca
Un bol de vidre gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb aigua i sal, coem les patates amb pell. Quan són cuites, les deixem refredar. Tot seguit, les pelem, les tallem a rodelles gruixudes i les fiquem en el bol de vidre. Seguidament, netegem les anxoves un cop dessalades, i les tallem per la meitat un cop fetes a filets, i les afegim en el bol, juntament amb el bacallà esqueixat i les olives arbequines. A continuació reguem tot el conjunt amb la vinagreta de verduretes i ho fiquem a la safata de porcellana, d'una manera abelidora i ja ho podrem treure a taula.
1h
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2198 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.