Ous remenats amb botifarra negra, espàrrecs i oli d'anxoves

Ingredients

  • Una botifarra negra que sigui una mica picant.
  • Oli d'anxoves.
  • Un manadet d'espàrrecs de bosc.
  • Una dent d'all.
  • Una remeta de julivert.
  • Dos tomacons madurs.
  • Dos ous.

2 racions

Elaboració

En una paella posarem l'oli de les anxoves i quan estigui calent hi posarem els tomacons que haurem escaldat, pelat i tallat a trossets petits prèviament. Ho deixarem coure a foc lent.
Quan estigui cuit hi posarem els espàrrecs tallats a trossets petits i els deixarem coure junt amb la tomaca. Li donarem unes voltes perquè de seguida estan cuits i es poden cremar.
Hi tirarem la dent d'all a trossets petits i el julivert també talladet petit. Li donarem unes voltes perquè s'acabi de coure, i hi tirarem la botifarra negra desfeta sense la pell. Ho deixarem coure tot junt i al final hi tirarem els ous i els anirem remanant. Abans que s'acabi de coure del tot ho retirarem del foc i ho taparem i ho deixarem que s'acabi de confitar. No s'hi tira sal perquè el oli ja en porta.

45min

Notes

Això és un segon plat. És per sucar pa o també ho pots acompanyar amb unes patates freigides


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1520 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: